Saunat

Saarella on kaksi puulämmitteistä saunaa ja ne ovat varattavissa leirien käyttöön kesäkaudella.

Kuva: Rantasauna

Bengtsårin leirisaari – rantasauna – Spherical Image – RICOH THETA

Saunat ovat toiminnassa joka päivä. Leirille on varattu vähintään kaksi saunavuoroa viikossa.

  • Vuorot ovat kello 13.00 – 15.00, 15.00 – 17.00, 18.00 – 20.00 ja 20.00 – 22.00. Vapaita vuoroja voi kysellä leirin alettua saarella infopisteen hoitajalta.
  • Leirit lämmittävät itse saunan. Aikaa saunan lämmittämiselle kannattaa varata pari tuntia. Pyri huolehtimaan, että seuraaville käyttäjille jää sauna lämpimäksi ja huomioi, että lämmin vesi on rajallista. Erityisen suurien leirien kannattaa varmistaa veden riittävyys lämmittämällä myös vesipadat.
  • Aamupäivä saunoissa on varattu siivoukselle, jolloin ne eivät ole käytössä.
  • Merisaunassa on pesukone + pesuainetta leirejä varten. Pesukonetta voi käyttää vapaasti päivisin, kuitenkaan häiritsemättä muiden saunojien rauhaa. Esimerkiksi aamupäivisin on hyvää aikaa käyttää pesukonetta.

Syksystä kevääseen: Merisauna

R0010120_20160704100526-01-01

Rakennuksessa on saunatilojen lisäksi iso takkahuone, tupakeittiö sekä majoitustilaa kuudessa huoneessa yhteensä 19 hengelle. Majoitushuoneissa on sängyt, peitot sekä tyynyt. Omat liinavaatteet mukaan!

Bengtsårin leirisaari – Merisauna – iso majoitushuone (5hlö) #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Keittiösyvennyksessä on ruokailuvälineistö ja ruuanlaittovälineistö noin 30 hengelle, tiskikone, sähköhella, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin sekä kahvinkeitin.

Bengtsårin leirisaari – Merisauna – majoitustilat #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Saunatiloissa on puulämmitteinen löylyhuone sekä kaksi suihkullista pesuhuonetta ja kaksi pukuhuonetta. Tiloissa on myös pesukone.

Bengtsårin leirisaari – Merisauna – Spherical Image – RICOH THETA

Syksystä kevääseen: Rantasauna

Rakennuksessa on kaksi pukuhuonetta, joista toisessa on kaksi kerrossänkyä ja toisessa yksi kerrossänky, takka ja keittiösyvennys. Kerrossängyissä yöpyy mainiosti 2-3 henkeä/sänky ja niissä on varusteena patjat, tyynyt ja peitteet. Tilassa on majoitustilaa n. 9 hengelle – omat liinavaatteet mukaan.

Keittiösyvennyksessä on ruokailuvälineistö noin 10 hengelle, tiskikone, sähköhella, mikroaaltouuni, jääkaappipakastin sekä kahvinkeitin. Saunatiloissa on puulämmitteinen löylyhuone sekä kaksi pesuhuonetta. Majoitushuoneet toimivat pukuhuoneina.

Rantasauna – majoitushuone

Bengtsårin leirisaari – rantasauna – majoitustila – Spherical Image – RICOH THETA

Katso myös varausohjeet talvikäytön osalta.