Kesätyöhaku ensi kesälle on nyt auki. Hakuaika on 1.2 – 15.2.2021.

Haluatko maailman parhaaseen kesätyöpaikkaan Bengtsårin leirisaareen saarityöntekijäksi tai keittiöapulaiseksi?
Nuorisopalvelut etsii 15-17 -vuotiaita helsinkiläisnuoria kesätöihin Bengtsårin leirisaareen Hankoon.

SAARITYÖNTEKIJÄ (ajalle 7.6.-7.7. tai 8.7.-10.8.): Päivittäiset työtehtäväsi vaihtelevat veneessä kansihenkilönä olemisesta nurmikon leikkaamiseen, puutarhan hoitoon ja pieniin saaren päivittäisiin huoltotöihin.

KEITTIÖAPULAINEN (ajalle 7.6.-11.7. tai 8.7.-10.8.): Osallistut kaikkeen keittiön perustyöhön ruoan esivalmistamisesta ja salaatin valmistamisesta keittiön siistimiseen sekä ruoan esillepanoon. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu myös auttaa kokkeja tarvittaessa.

Haku töihin tapahtuu www.helsinkirekry.fi sivujen kautta. Nyt ei muuta ku hymyä huuleen ja hakemusta vetämään ja ehkä juuri sinä pääset viettämään elämäsi kesän meidän kanssa Benkussa 🙂