Ympäristötoiminnan nuorisotyö tiedottaa!

Vakituiset vuorot

Nuorisotilojen vakinaisten käyttövuorojen hakuaika ajalle 7.8. – 31.5. on nyt käynnissä. Voitte hakea vakituisia vuoroja seuraavalle toimintakaudelle lähettämällä käyttövuoroanomuksen 28.4.2018 mennessä.

Hae vapaaksi jääneitä leirivuoroja kesälle 2018

Tarvitsetko leiripaikan kesäksi? Voit hakea vapaaksi jääneitä vuoroja vielä Bengtsårin leirisaarelta ja Granön leirialueelta. Ole yhteydessä suoraan ohjaajiin ja täytä käyttövuorohakemus.

Bengtsårin leirisaari
bengtsarin.leirisaari@hel.fi
+358 (0)9 310 716 53

Granön leirisaari
grano@hel.fi
+358 (0)9 310 716 50

Bengtsår hakee keittiöpäällikköä ja kokkia kesäksi

Kesäksi töihin Bengtsårin leirisaarelle? Tehtävät ovat ajalle 2.5. – 31.8. ja haku päättyy 23.4.

 Tervetuloa leiritoiminnan seminaariin!

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö järjestää kaksi leiritoiminnan seminaaria. Ensimmäinen osio järjestetään Meriharjun luontotalolla Uutelassa 26.4.2018, klo 9 – 16.

Toinen osio järjestetään Bengtsårin leirisaarella Hangossa 8. – 9.5.2018.

Bengtsårin leirisaari täyttää 70 vuotta!

Benkun 70v juhlat järjestetään ti 7.8.2018 Bengtsårin leirisaarella Hangossa. Järjestämme yhteiskuljetuksen joka lähtee 7.8., klo 08:00 Kiasman edestä. Ohjelmassa on klassiset leiriolympialaiset, kakkua ja juhlapuheita, näyttely, lounas sekä vapaamuotoista iltaohjelmaa. Juhlat ovat päihteettömät.

Takaisin Helsinkiin lähdemme 7.8. mantereen puolelta klo 16.30 ja olemme Helsingissä klo 18 jälkeen. Halukkaat voivat myös yöpyä Bengtsårissa jolloin kohti Helsinkiä lähdetään 8.8. klo 11.00 mantereen puolelta.

Nuorisopalvelut ovat avanneet uudet Luontotoiminnan kotisivut

Olemme tehneet uudet kotisivut joille olemme koonneet nyt aluksi Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön tarjoamia palveluita. Sivuille ollaan lisäämässä kuitenkin myös Fallkullan kotieläintilan, Luupin koru- ja kivipajan sekä ainakin Kumpulan koulukasvitarhan palveluita viimeistään syksyllä 2018.

Tarkoituksena on ollut luoda uudet helppokäyttöiset sivut jolta Helsingin kaupungin Nuorisopalveluiden luontotoiminta on helposti ja houkuttelevasti löydettävissä. Sivuja kehitetään vielä ja toivomme, että kävisittekin tutustumassa niihin ja täyttäisitte lyhyen asiakaspalautekyselyn.