Unelmien kesäduuni: Benkku kutsuu kesätyöntekijöitä!

 

Helsingin kaupungin nuorisopalvelu järjestää Bengtsårin leirisaaressa – eli tuttavallisemmin Benkussa –  leiritoimintaa, joka mahdollistaa nuorille ympäristö-, seikkailu- ja leiritoiminnan kokemuksia.

Benkku on idyllinen leirisaari, joka sijaitsee Hankoniemen pohjoispuolella, noin 120 kilometriä Helsingistä länteen. Toimintaa koordinoi ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö, joka tukee nuorisotyöllistä ympäristö- ja luontokasvatusta. Leirisaaren käyttäjiä ovat mm. nuorisojärjestöt, virastot ja laitokset sekä urheiluseurat. Kesäkaudella saarella viettää leirielämää vuosittain n. 2 100 lasta ja nuorta.

Haemme kesätöihin Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikköön ajalle 4.5.–30.8.2020, tai sopimuksen mukaan:

• Keittiöpäällikköä
Keittiöpäällikkö vastaa keittiön toiminnasta yhdessä leirisaaren leiripäällikön kanssa. Keittiöpäällikkö on vastuussa saaren keittiön toiminnasta ja kehittämisestä, ruokalistojen suunnittelusta ja tilauksista. Lisäksi keittiöpäällikkö valvoo päivittäistä ruuan laatua ja vastaa omavalvontasuunnitelman toteutumisesta, työvuorolistojen suunnittelusta sekä kokkien ja keittiöapulaisten opastamisesta työhön. Keittiö on auki seitsemänä päivänä viikossa, joten työ sisältää viikonlopputyötä.
Lue lisää ja hae

• Kokkeja (3)
Kokit vastaavat ruuan valmistuksesta leiriläisille kesäkaudella 2020. Työtehtäviin kuuluu työvuorosta riippuen aamupalan, lounaan ja päivällisen valmistusta leiriläisille sekä saaren henkilökunnalle. Bengtsårin leirisaarella on käytössä ilmastomenu sekä leiriläisten tarpeiden mukaan myös useita erikoisruokavalioita. Keittiö on auki seitsemänä päivänä viikossa, joten työ sisältää viikonlopputyötä.
Lue lisää ja hae

• Keittiötyöntekijää 
Haemme alan opiskelijaa keittiötyöntekijäksi Benkun keittiöön. Keittiötyöntekijä osallistuu kaikkeen keittiön perustyöhön ruuan esivalmistamisesta, keittiön siistimiseen sekä ruoan esillepanoon. Päivittäisessä työssä keittiötyöntekijä ohjaa myös kaupungin kanslian palkkaamia alaikäisiä keittiöapulaisia suoriutumaan työssään sekä avustaa kokkeja aina tarpeen vaatiessa. Keittiö on auki seitsemänä päivänä viikossa joten työ sisältää viikonlopputyötä.
Lue lisää ja hae 

• Monitoimikippareita (2)
Etsimme kahta veneenkuljettajakortin omaavaa, vastuuntuntoista ja oma-aloitteista monitoimikipparia vastaamaan Benkun päivittäisistä vesikuljetuksista sekä veneiden perushuolloista ja kunnossapidosta. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu m/s Merikatin (8.5 m pitkä lastialus) ja m/s Bengtsårin (puurunkoinen vesibussi) kuljettamista, koneen huolto- ja korjaustöitä. Asiakkaina on paljon lapsia ja nuoria, mikä asettaa erityisvaatimuksia turvallisuuteen ja huomiokykyyn liittyen vesillä liikuttaessa. Tehtävän vaatimuksena on veneenkuljettajan kortti ja SRC-radiolupa.
Lue lisää ja hae

• Nuoriso-ohjaajaksi opiskelevia (4)
Haemme neljää täysi-ikäistä nuoriso-ohjaajaa, liikunnanohjaajaa tai vastaavan alan opiskelijaa nuoriso-ohjaajan työhön. Ensisijainen työtehtävä on toimia nuoriso-ohjaajana 16-17-vuotiaille kaupungin palkkaamille kesätyöntekijöille. Työparina tässä toimii Helsingin kaupungin nuoriso-ohjaaja. Päivittäiset työtehtävät vaihtelevat ohjaustehtävistä veneen kansihenkilönä toimimiseen, puutarhan hoitoon sekä pieniin päivittäisiin huoltotöihin. Tämän takia olisikin toivottavaa, että sinulta löytyy ohjaustaitojen lisäksi hieman peruskädentaitoja ja intoa tehdä ulkotöitä! Työ sisältää myös viikonloppu- sekä iltatyötä.
Lue lisää ja hae

Lisätietoja saat leiripäällikkö Aleksilta:
aleksi.lappalainen@hel.fi, p. 040 358 3214
Kaikki haut päättyvät 24.1.2020 klo 16.00.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *