Benkun perunakellari muuttui Pakohuonepeliksi

Tarmo ja Matias ovat nuorukaisia, jotka toteuttivat Benkkuun pakohuoneen. Pakohuonepeli on seikkailupeli, jossa huoneeseen suljettujen ihmisten pitää päättelykyvyn ja yhteistyöllä päästä ulos tietyssä ajassa. Joukkue yrittää ratkaista pulmia, etsiä avaimia ja aukaista lukkoja, jotta pääsevät huoneesta pois. Lisää pakohuoneista täältä. 

Palataan nuorukaisiin. Nämä Pitalaiset, (Pitäjänmäen Tarmo) tosiaan ovat itse keksineet pakohuoneen kaikki pulmat sekä nikkaroineet tarvittavat välineet. “Netistäkään emme ole katsoneet”, he korostavat.  Tarmo esimerkiksi rakensi voodoorummun. Matias kertoo että nauttii rakentamisesta ja valmistanut muun muassa haarniskoja ja pyssyjä.

 

Tie pakohuonepelien kehittämiseen alkoi nelisen vuotta sitten Benkun saarella kun eräs ohjaaja oli rakentanut sellaisen heidän leirillä. Siitä se inspiraatio sitten lähti. “Halusin muille saman kokemuksen tehtävien selvittämisestä. Tämä huone on nyt isoin ja kunnon pakohuone.” mainitsee Matias. “On kivaa nähdä miten porukka suoriutuu!”

 

Tässä pakohuoneessa kävi yhteensä 16 ryhmää ja palaute oli vain positiivista. Mikäli haluaa itse lähteä kehittämään omaa pakohuonetta, vinkeiksi he antavat kärsivällisyyden sillä hommaa on paljon, varsinkin kun peli on käynnissä. Raketaminen vie aikaa ja rahaa voi mennä, mutta jos tosiaan omaa edes jonkin verran nikkarointitaitoja, niin siinä voi säästää.

“Tietty tarvii sit luovuutta ja logiikkaa sekä kekseliäisyyttä tehtävien ja pulmien kehittämiseen!” molemmat toteaa iloisina.

Jäämme odottamaan poikien ensi vuoden pakohuonepeliä innolla!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *