Oletko sinä Bengtsårin uusi leiripäällikkö?

Bengtsårin leiripäällikkön paikan haku on nyt käynnissä!

Leiripäällikön tehtäviin kuuluu

Henkilöstöjohtaminen: määräaikaisten kesäajan työntekijöiden (40) esimiestehtävät; budjetin laatiminen ja seuranta, kesätyöntekijöiden rekrytointi, päivittäinen työnjohtaminen

Leirisaaren toimintaympäristön kehittämishankkeet: asiakaspalveluiden prosessien johtaminen ja kehittäminen: ruokalapalvelut, leirialueiden huolto- ja kuljetuspalvelut, leirisaaren aktiviteettien ja toiminnallisten palvelujen, ympärivuotisen toiminnan kehittäminen, tuloskortin tavoitteet

Viestintä ja markkinointi: opastaminen ja neuvonta, asiakastilaisuuksien ja tapaamisten järjestäminen, asiakasmateriaalit, sosiaalinen media, yhteistyökumppanit ja sidosryhmät

Muut tehtävät: rakennusten ja ulkoalueiden kunnon seuranta, neuvottelut/ilmoitukset korjaus- ja kunnossapitotarpeista, yhteistyö isännöitsijän ja vuokranantajan kanssa

Työt alkaa 13.5.2019 tai sopimuksen mukaan

Kelpoisuusehto: Soveltuva AMK ja riittävä työkokemus

Leiritoimintaa jo vuodesta 1948

Helsingin kaupungin nuorisopalvelu on järjestänyt Bengtsårin leirisaaressa leiritoimintaa jo vuodesta 1948. Leiritoiminnalla mahdollistamme nuorille ympäristö-, seikkailu- ja leiritoiminnan kokemuksia.

Bengtsårin leirisaari on Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön toimipaikka. Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön tehtävä on tukea nuorisotyöllistä ympäristö- ja luontokasvatusta, järjestämällä erilaisia toimintamuotoja, joissa nuoret voivat luoda läheisen suhteen luontoon ja ympäristöön. Yksikkö toteuttaa myös ympäristö- ja luontokasvatusta yhteistyössä kansalaisyhteiskunnan toimijoiden ja muiden kaupungin palvelujen kanssa, tukee nuorten omaehtoista toimintaa ympäristön puolesta sekä lisäämme nuorten ympäristötietoisuutta.

Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hankoniemen pohjoispuolella noin 120 kilometriä Helsingistä. Luonnonkauniilla saarella on seitsemän erillistä leirialuetta. Leirikäytössä on myös kaksi pienempää lähisaarta Barnhom ja Aspholm. Leirisaaren käyttäjiä ovat edelleenkin pääasiassa nuorisotalot, nuorisojärjestöt, muut virastot ja laitokset sekä urheiluseurat. Kesäkaudella saaren seitsemällä leirialueella viettää leirielämää n. 2100 lasta ja nuorta, leirivuorokausia kertyy yli 60. Paratiisimaisen luonnon vaalimiseksi onkin Bengtsårissa tehty kovasti työtä ja saarella opastetaan myös leiriläisiä huomioimaan luonto ja kestävä kehitys.

Hae paikkaa: erekryhelsinki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *