Unohtumaton kesätyö saaristossa!

Hae Bengtsårin leirisaarelle kesätöihin ma 18.3. mennessä!

Bengtsårin leirisaari sijaitsee Hangon saaristossa, noin 120 kilometriä Helsingistä. Kesäkauden aikana saaressa on noin 50 leiriä, joissa on noin 2000 lasta ja nuorta ohjaajineen. Työympäristönä leirisaari on monipuolinen ja tarjoaa toiminnoissaan innostavia työtehtäviä maalla sekä merellä. Työpäivät eivät ole yksitoikkoisia tai rutiininomaisia.

Hakijan tulee olla leirihenkinen, sopeutuva ja oma-aloitteinen. Työjaksoina majoitutaan leirisaarella. Työ on kokopäivätyö, johon sisältyy mahdollisesti 1 viikonloppu. Leirisaaressa työskentely ei edellytetä erityisosaamista, mutta se vaatii hyvää asiakaspalvelua ja reipasta työotetta. Työ on vaativuudeltaan keskiraskasta.

10 tehtävää seuraaville kuukauden ajanjaksoille 5 tehtävää ajalle 3.6.-2.7.2019 , 3 tehtävää ajalle 1.7.- 31.7.2019 3 ja 2 tehtävää ajalle 8.7.- 7.8.2019:

Saarityöntekijä: Työtehtäviin kuuluvat mm. rantatoiminta, kanoottien, polkuveneiden

ja muiden vesivälineiden kanssa toimiminen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat veneily, huoltotyöt, polttopuuhuolto, maalaaminen, sometus, valokuvaaminen, pihojen ja puutarhojen hoitotyöt sekä syötävän puutarhan perustaminen. Avustavat nuoriso-ohjaajat osallistuvat lisäksi kaikkiin leirisaaren arkisiin ohjelmiin ja työtehtäviin.

Muista mainita erityisesti mikä aihealue (rantatoimintaohjaus, huoltotyöt, pihanhoito, puutarha, viestintä jne.) sinua kiinnostaa ja mille ajanjaksoille sinulla olisi mahdollista kesätyöllistyä.

Lisätietoja: helsinkirekry.fi (työavain 49-54-19)

Kuka voi hakea töihin?

Vähintään 16-vuotias. Voit täyttää 18 vuotta työsuhteen aikana. Hakuaika päättyy 18.03.2019  kello 16:00

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jasu Saalasti
050 5591 730
jari.saalasti@hel.fi
arkisin kello 9-15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *