Ensi kesän kesätyöpaikat aukeavat haettavaksi piakkoin – olehan kuulolla

Nuorisopalveluiden seuraava kesätyöhaku alkaa taas alkuvuodesta 2019  ja nuorten kesätyöhaku starttaa vuorostaan maaliskuussa.. Bengtsårin leirisaaren kesätyöpaikat ovat haettavissa 11.2-28.2.2019 välisenä aikana. Lisäksi erityisesti 16―17-vuotiaille suunnatut kesätyöt ovat haussa maaliskuussa 2019.

 

BENGTSÅRIN LEIRISAARI HAKEE

määräaikaiseen työsuhteeseen

VASTAAVAA KOKKIA

ajanjaksolla 6.5. – 1.9.2019. (työavain 49-2-19)

Toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lisäksi arvostamme KOKEMUSTA LEIRIOLOSUHTEISTA, taitoa tulla toimeen nuorten ihmisten kanssa ja vastuuntuntoa. KOKKI -vastaavan tulisi työskennellä sopimuksen mukaan toukokuun alkupuolelta elokuun loppupuolelle.

 

Tehtäviin kuuluvat ruuan valmistamisen lisäksi yhteistyössä leiripäällikön kanssa leirisaaren ruokahuollon tuotannon suunnittelu, seuranta ja valvonta sekä hankinnoista vastaaminen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon sisältyy myös viikonlopputyötä. Lapset ja nuoret arvostavat hyvää leiriruokaa. Tule ja näytä heille taitosi ja hanki hyvää sekä monipuolista kokemusta tuleviin työtehtäviisi.

 

Palkkaus KVTESin mukaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia sekä, että valituksi tulleen henkilön tulee toimittaa lain näin edellyttäen ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentin mukaisesti rikosrekisteriotteen.

 

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä.

► Haku aukeaa 11.2.2019, hakemukset 4.3.2019 klo 16.00 mennessä Avoimet työpaikat -palveluun. http://helsinkirekry.fi . Hakemuksia ei palauteta.

 

Bengtsårin leirisaari hakee määräaikaiseen työsuhteeseen kolmea

KOKKIA

ajanjaksolla 13.5 – 1.9.2019. Palkkaus KVTESin mukaan. (Työavain 49-3-19 )

Leirisaaren olosuhteista mielikuvia kotisivuillamme http://nuoriso.hel.fi/bengtsar. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä johon kuuluvat mm. ruoan valmistus ja jakelu. Kelpoisuusehto kokin tehtävään on tehtävään soveltuva koulutus. Tehtävää täyttäessämme huomioimme myös alan opiskelijat. Lapset ja nuoret arvostavat hyvää leiriruokaa. Tule ja näytä heille taitosi ja hanki hyvää sekä monipuolista kokemusta tuleviin työtehtäviisi.

 

Lisäksi edellytämme: kokemusta leiriolosuhteista.
Luemme eduksi: joustavuutta ja vastuuntuntoa

 

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia sekä, että valituksi tulleen henkilön tulee toimittaa lain näin edellyttäen ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentin mukaisesti rikosrekisteriotteen.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä.

► Haku aukeaa 11.2.2019, hakemukset 4.3.2019 klo 16.00 mennessä Avoimet työpaikat -palveluun. http://helsinkirekry.fi . Hakemuksia ei palauteta.

 

 

 

Määräaikaiseen työsuhteeseen

LEIPURIHARJOITTELIJAA

ajanjaksolla 27.5.–18.8.2019.

Palkkaus KVTESin mukaan. (Työavain 49-5-19)

 

Toivomme leipuriharjoittelijalta vähintään 17-vuoden ikää, harrastuneisuutta, luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja kokemusta leiritoiminnasta. Tehtäviin kuuluvat mm. leivonta, ruoanvalmistus (paistokset, piirakat ym.) ja jakelu. Tehtävää täyttäessämme huomioimme myös ko. alan opiskelijat. Tehtäviin kuuluvat lisäksi kokkien apuna kaikki keittiötyöt. Lapset ja nuoret arvostavat hyvää leiriruokaa. Tule ja näytä heille taitosi ja hanki hyvää sekä monipuolista kokemusta tuleviin työtehtäviisi.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä.

► Haku aukeaa 11.2.2019, hakemukset 4.3.2019 klo 16.00 mennessä Avoimet työpaikat -palveluun. http://helsinkirekry.fi . Hakemuksia ei palauteta.

 

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa hygieniapassia sekä, että valituksi tulleen henkilön tulee toimittaa lain näin edellyttäen ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentin mukaisesti rikosrekisteriotteen.

 

 

Määräaikaiseen työsuhteeseen useita

KEITTIÖAPULAISIA (Työavain 49-4-19)

noin kuukauden mittaisiin pesteihin ajanjaksolla 2.6.–11.8.2019.

Palkkaus KVTESin mukaan.

 

Toivomme keittiöapulaisilta vähintään 16 vuoden ikää, harrastuneisuutta, luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja sopeutuvaisuutta leirisaaren olosuhteisiin. Tehtäviin kuuluvat mm. kasvisten esikäsittely, salaattien valmistus, tiski, leivonta, ruoan tarjoilu, keräilystä huolehtiminen, keittiön ja saaren yleisten tilojen siivoustyöt. Tehtävää täyttäessämme huomioimme myös ko. alan opiskelijat. Tehtäviin kuuluvat lisäksi kokkien apuna kaikki keittiötyöt.

 

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä.

► Haku aukeaa 11.2.2019, hakemukset 4.3.2019 klo 16.00 mennessä Avoimet työpaikat -palveluun. http://helsinkirekry.fi . Hakemuksia ei palauteta.

 

 

Bengtsårin leirisaari hakee määräaikaiseen työsuhteeseen kahta

MONITOIMIKIPPARIA

ajanjaksolle 6.5 – 1.9.2019. Palkkaus KVTESin mukaan. (Työavain 49-6-19)

Tehtävään valitulla tulee olla voimassa oleva Merenkulkulaitoksen myöntämä kuljettajankirja, sekä ajantasainen merimieslääkärintodistus. Lisäksi arvostamme kokemusta leiriolosuhteista, joustavuutta ja vastuuntuntoa. Tehtäviin kuuluu 10 metrisen vesibussin m/s Bengtsår in ja 8,5 metrisen lastialuksen m/s Merikatin kuljettaminen ja huoltaminen. Lisäksi osa tehtävistä on leirisaaren yleisiä huoltotöitä, kuten pieniä korjaus- ja maalaustöitä, polttopuuhuoltoa leirialueille jne. Tehtävää täyttäessämme huomioimme myös alan opiskelijat.

 

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä. Haku aukeaa 11.2.2019, hakemukset 4.3.2019 klo 16.00 mennessä. Hakemukset voi jättää Helsingin kaupungin kotisivuille, avoimet työpaikat –palveluun http://helsinkirekry.fi . Hakulomake löytyy kesätyöpaikat  –linkin alta.

 

Tehtävän hoitaminen edellyttää, että valituksi tulleen henkilön tulee tarvittaessa toimittaa ennen työsuhteen vastaanottamista työnantajalle nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentin mukaisesti rikosrekisteriotteen.

 

 

 

ENNAKKOINFO (tiedot tarkentuvat myöhemmin)

LEIRISAAREN APUTYÖNTEKIJÄÄ / SAARITYÖNTEKIJÄÄ

noin kuukauden mittaisiin määrä-aikaisiin työsuhteisiin ajanjaksolla 3.6.–11.8.2019, jos kesätyörahat palkkaamiseen saadaan?. Palkka on 1 000 euroa/kk.

 

Leirisaaren työtehtäviä ovat: mm. rantatoiminta, kanoottien, polkuveneiden ja muiden vesivälineiden kanssa toimiminen, veneily, huoltotyöt, polttopuuhuolto sekä maalaaminen. Hakijan tulee olla leirihenkinen, sopeutuva ja oma-aloitteinen. Työjaksoina majoitutaan leirisaarella. Työ on kokopäivätyö, johon sisältyy mahdollisesti 1 viikonloppu.

 

HUOM: Haku aukeaa 4.3.2019? Avoimet työpaikat ‑palvelussa ja hakemukset jätetään 18.3.2019? klo 16.00 mennessä. Hakulomake löytyy nuorten kesätyöt -linkin alta, 16–17-vuotiaille tarkoitetut kesätyöt. http://helsinkirekry.fi .

 

LISÄTIETOJA:   Leirisaaren päällikkö Jasu Saalasti, puh. 050-559 1730 .

Leirisaaren olosuhteista mielikuvia kotisivuillamme http://benkku.munstadi.fi .

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *