Kansainvälinen vapaaehtoistyöleiri Benkussa 2018

Taiwanista, Turkista, Italiasta, Espanjasta, Ranskasta, Tsekeistä ja Saksasta saapui parinkymmenen hengen nuorten ryhmä Benkkuun vapaaehtoistyön leirille. Saaressa he auttoivat saaren työntekijöitä erilaisissa työtehtävissä. Muunmuassa he niittivät heinää, haravoivat nurmikenttää ja rakensivat linnunpönttöjä.

Maunulan nuorisotyöyksikön työntekijät pitivät huolen nuorista ja siitä että myös vapaata pidettiin. Fudiksen mm-kisat olivat juuri silloin meneillään, joten kisakatsomo oli tietenkin. Muutoin he tekivät lahjoja salaisille ystäville, kävivät melomassa ja tutustuivat muuten vain saareen ja sen luontoon.

Ko. leiriä, jota Allianssi koordinoi, on järjestetty toistakymmentä kertaa. Nuoret ovat 16-17 vuotiaita, ja joka kesä tämä leiri on hyvin suosittu. Kiitos jälleen, että saimme KV-vapaaehtoistyöleirin meille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *