Miten sähkökaappien taideteokset toteutettiin?

Kesän puolivälissä Nuorten toimintakeskus Hapesta iski Katutaidetoimisto Supafly ja Hattumedian voimin saareen katutaiteen iskuryhmä! Sähkökaapit olivat kohteina. Nuorten voimin harmaat kaapit syttyivät eloon! Alla olevalla videolla pääsette näkemään 360° videon teoksen syntymästä!

 

 

Maalaukset by Emilia, Farida, Lina ja Tuisku.             /             Video Janita Kokkinen           /            Musiikki Hantone

 

Katutaidetoimiston sekä Hattumedia nuoret kesätyöntekijät ja heidän ohjaajansa kävivät tutustumiskäynnillä saareen.“Kun Benkku täyttää 70-vuotta, pitihän sitä jotenkin juhlistaa” – Antti Salminen, mediatuottaja, katutaidetoimisto Supafly

Sähkökaapithan koetaan sellaisina vähän negatiivisina, harmaina laatikoina. Ne jostain kumman syystä ärsyttää ihmisiä, niinpä ajattelimme, että tehdään ne katutaiteella. Helsingissähän kaappeja on maalattu noin 400, niin miksi ei Benkussakin voisi näitä maalata. Toki nythän saarella myös juhlia ajatellen on jotain uutta ja raikasta!

-Antti Salminen

Milloin saari saa lisää katutaidetta vai saako? Sitä jäämme odottelemaan!

 

Lisätietoja sekä lisää Mediaa ja Graffitia pääset tsekkaamaan osoitteista: 

http://hattumedia.munstadi.fi/
katutaidehelsinki.fi 
http://supafly.munstadi.fi/

Somesta: #helgraffiti 
FB: HattuMedia / streetart.helsinki / supaflynet 
IG: HattuMedia / streetart.helsinki / supaflynet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *