Juhlavuosi kesä on alkanut!

Oikein hyvää kesän alkua teille Benkun Blogin lukijat!

Leirisaari on heräilemässä kesään talven tauon jälkeen, toukokuun leirikoulujen jälkeen ensimmäiset leirit ovat päässeet jo alkamaan ja loppukesää kohden porukan koko saaressa vain kasvaa! Saaressa ennen leirikauden alkua ehtii tapahtumaan vaikka ja mitä. Toimintaranta pitää valmistella, navetan disco-tavarat pitää viedä paikoilleen ja leirialueet pitää saada majoitus kuntoon.

Rantaniitty

Veneetkin viettävät talvensa telakalla, mutta esimerkiksi Benkkuvene ajettiin Saareen Lappohjasta, Hangon kärjen kautta, nyt se on valmis kuljettamaan leiriläisiä koko kesän läpi saareen ja sieltä pois!,

Benkkuvene

Tänä kesänä Leirisaari täyttää 70 vuotta 

Juhlahumussa eletään koko kesän läpi ja ensimmäinen isompi asia on Instagram kilpailu:

Ohjeet osallistumiseen: 

 

Toivottavasti nähdään saaressa tänä kesänä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *