Persoonaa peliin: Mike

Tapaa Mike

Mike on nuoriso-ohjaaja ympäristöyksikössä. Nuorisopalveluilla Mike on ollut kahdeksan vuotta. Hän työskentelee pääosin Laajasalon nutalla ja kesäisin Bengtsårin leirisaarella.

Miken voi nyt nähdä Bengtsårilla, sillä kesäsesonki on alkanut. Benkussa hän on ohjaamisen lisäksi vastuussa saaren kunnossapidosta ja huollosta yhdessä työtiimin kanssa. Saarella työskennellään aina yhdessä myös turvallisuussyistä.

 

Mike kertoo nauttivansa työssään eniten ihmisten auttamisesta. Hän pitää tärkeänä yhteisöllisyyttä ja kokee että yhteisöllisyys korostuu varsinkin Bengtsårissa. Parasta nuorisotyössä on monipuolisuus. Hyvä esimerkki tästä on Bengtsårin toimintaympäristö verrattuna kaupungin toimintaympäristöön.

Mike veneilee kesäisin paljon. Hän on iloinen, kun pääsee opastamaan nuoria veneiden käytössä. Parhaat hetket ovat syntyneet nuorten kanssa veneilemässä: ”on mahtavaa, kun voi opettaa jotain ja näkee ilon joka oppimisesta syntyy”.

Erityistaito: hyvä suunnistamaan metsässä, sekä merellä: ”tiedän aina missä mä oon

Sieluneläin: Merikotka

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *