Kansainvälisiä vieraita saarella

Benkkuun saapui jälleen vapaaehtoistyöleirille nuoria kymmenistä eri maasta mm. Saksasta, Ranskasta, Turkista, Vietnamista ja Belgiasta.  Seurailimme leirin touhuja saarella. Videon pääset katsomaan tästä.  

Tänä vuonna on mukana myös vapaaehtoinen työntekijä Patrick Uudesta Seelannista. Hänen elämäntyyli on enemmän tai vähemmän kiertää maailmaa vapaaehtoistyön merkeissä.

Kansainvälisiä leirejä on järjestetty monia vuosia ja niitä koordinoi Allianssi Ry. “Suomen turvallisuus ja puhdas luonto kiinnostavat ulkomaalaisia nuoria,” kertoo nuorisovaihtovastaava Tiina Hokkanen Allianssista. Leirien tavoitteena on kulttuurienvälisen ymmärryksen lisääminen ja yhteistoiminnallinen oppiminen yleishyödyllistä työtä tekemällä. Nuorisotyöntekijät tulevat Helsingin kaupungin Nuorisopalveluista.

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *